Jouw persoonlijke game shop

De nieuwste games aanschaffen, op zoek naar een klassieker of juist je games verkopen? Atlantis Records & Games is jouw game shop in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van games en platen, en daarmee bieden we een unieke combinatie aan. Twee vormen van entertainment die prima samengaan en voor een zeer uitgebreide collectie van games en muziek kan je bij ons terecht.

Als game shop richten wij ons op zowel de huidige markt als het verleden. Dit wil zeggen dat je voor pre-orders, nieuwe games, maar ook alles daar omheen bij ons terecht kan. Wij hebben altijd de nieuwste games in ons assortiment en die schaf je aan tegen een aantrekkelijke prijs. Is een game nog niet uit? Plaats een reservering en je hebt gegarandeerd een exemplaar op de release.

Game shop voor de klassiekers

Maar ook als je op zoek bent naar oudere games. Bijvoorbeeld die ene klassieker voor de PlayStation 3 of Xbox 360, dan is de kans groot dat je die bij ons aantreft. Naast dat je in onze game shop terecht kunt voor de nieuwste games, kun je bij ons ook een grote variatie van used games vinden. Dit zijn gebruikte games, maar allen natuurlijk wel in zeer goede staat.

Zo zijn used games compleet qua hoesje, eventuele boekjes en inlays, maar ook de disc is uiteraard krasvrij, zodat je van de game kunt genieten als je die bij ons koopt. Wij hebben een breed aanbod van used games in onze game winkel te Rotterdam en die schaf je aan voor een scherp prijsje. Breng dus zeker even een bezoek aan onze winkel, we weten zeker dat je zult vinden waar je naar op zoek bent.

Game shop
Game shop

Je oudere games verkopen

Wil je van de games af die je niet meer speelt? Bespaar je de moeite van een losse verkoop online en breng je used games naar onze game shop. Wij bekijken per titel wat de waarde is en of we die kunnen innemen. Indien zo, dan levert het jou wat op en wij nemen de games van je over. In ruil daarvoor kan je mooi die ene nieuwe game aanschaffen die je graag wilt, vaak tegen een forse korting.

Een mooie deal lijkt ons zo, niet? Dit bespaart je de nodige centen en je haalt de nieuwste game(s) in huis. De waarde van de games bepalen is echter wat lastig, want dat is afhankelijk van de titel in kwestie. Breng daarom een bezoek aan onze game shop, dan kijken we met jou naar wat we voor je kunnen betekenen.

Jouw adres voor muziek

Naast dat Atlantis Records & Games jouw game shop is, zijn we ook een platenwinkel in Rotterdam. Wij hebben een zeer brede collectie van muziek, dus de nieuwste platen kun je bij ons aanschaffen. Ook als je op zoek bent naar specifieke muziek kunnen we je verder helpen, ons specialistische team staat voor je klaar. Ervaar het zelf en kom langs in onze LP winkel te Rotterdam. Wij zijn jouw adres voor de nieuwste platen en games!

Menu