Atlantis is jouw game winkel in Rotterdam

Atlantis Records & Games is het adres voor de nieuwste games en platen in Rotterdam. In onze winkel bieden we een unieke combinatie van games en muziek aan, twee van onze passies die we prima met elkaar kunnen verenigen. De nieuwste games spelen terwijl je van een gloednieuwe plaat geniet, bij ons kan je de ideale combinaties vinden. Wij zijn zowel jouw platenwinkel als game winkel in Rotterdam voor alle nieuwe games en muziek.

Niets gaat zo snel als de muziek- en gamesindustrie en het gevolg is dat er vrijwel wekelijks nieuwe games en platen uitkomen. Vanzelfsprekend tref je die allemaal in ons assortiment aan en dat tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je zeker zijn dat je een game of plaat op de dag van release hebt, dan kun je bij ons natuurlijk een pre-order plaatsen en dat komt vaak met de nodige extra’s. Zeker als het op games aankomt. Denk dan aan mooie in-game beloningen, zoals extra wapens, skins, currency en nog veel meer!

Tweedehands games bij Atlantis

Atlantis is als game winkel in Rotterdam gespecialiseerd in de nieuwste games en platen, maar bij onze game shop kun je ook terecht voor een breed assortiment aan oudere games. We hebben voor veel platformen diverse games beschikbaar en je kunt profiteren van een extra lage prijs, gezien we ook used games aanbieden. Daarmee bespaar je flink en kun je je collectie op een mooie manier verder uitbreiden.

Maar ook als je van je games af wilt, kun je bij onze game shop terecht. Wij bieden een mooie prijs voor jouw gebruikte games, waarmee je bijvoorbeeld een nieuwe kan kopen. De prijs per game verschilt echter wel, dus kom langs in onze game winkel in Rotterdam en we kijken samen met jou of we er een mooie deal van kunnen maken. Jij blij, wij blij, een win win situatie dus!

Game winkel Rotterdam
Game winkel Rotterdam

Gespecialiseerd team

Bij Atlantis, game winkel in Rotterdam, kun je voor al je games terecht. Ons team van specialisten is op de hoogte van de laatste trends en kan je goed adviseren op basis van je voorkeur. Ook als je een game wilt kopen voor een ander, bijvoorbeeld als cadeau of geschenk. Maar hetzelfde geldt voor de muziek die wij aanbieden, want ook daarin zijn wij gespecialiseerd.

Atlantis Records & Games is immers ook jouw LP winkel in Rotterdam en net zoals op de games van toepassing is, is ook het aanbod van LP’s zeer uitgebreid. Dit uiteraard voorzien van de laatste releases, zodat je voor de nieuwste muziek bij ons aan het juiste adres bent. Ons team van muziekspecialisten helpt je graag verder.

Bezoek onze winkel

Op zoek naar een nieuwe game, een wat oudere game of specifieke muziek? Bij onze game winkel in Rotterdam staan we dagelijks voor je klaar. We hopen je snel te mogen verwelkomen, je gaat gegarandeerd met een aankoop waar je tevreden mee bent naar huis. Nog vragen of wil je meer weten over de koop of verkoop van used games? Neem zeker even contact met ons op!

Menu