Specialistische LP winkel in Rotterdam

De langspeelplaat ofwel LP is helemaal terug van weggeweest. Het is steeds populairder aan het worden en bij Atlantis Records & Games kan je terecht voor alle platen. Wij zijn jouw LP winkel in Rotterdam met een ongekend uitgebreid assortiment. We hebben een grote collectie van oudere platen, maar ook kan je bij ons terecht voor de nieuwste platen.

Wekelijks komen er nieuwe platen uit en wij updaten ons assortiment gelijktijdig, waardoor je altijd voor de allernieuwste platen bij onze LP winkel in Rotterdam terecht kunt. Zoek je een specifieke plaat? Neem even contact met ons op, de kans is groot dat wij die in onze platenwinkel in Rotterdam hebben. Hebben we de plaat niet? Dan gaan wij voor jou op zoek!

Reserveer je platen

Naast dat platen in grote hoeveelheden uitkomen, zijn er natuurlijk ook speciale edities die in een mindere oplage verschijnen. Ook dan zijn wij jouw LP winkel in Rotterdam, want wij kunnen een pre-order voor je plaatsen, zodat je die ene collector’s item kunt bemachtigen. Hierdoor weet je zeker dat je de nieuwe platen op de release in huis hebt en hetzelfde geldt voor de nieuwste games.

Bij Atlantis Records & Games combineren we namelijk platen met games, waardoor je voor beide entertainmentvormen prima bij ons terecht kunt. Komt er een nieuwe game uit? Zorg ervoor dat je die niet mist en plaats die ook in pre-order. Heb je vragen over een bepaalde game of plaat? Onze specialisten helpen je graag verder. We hebben alle kennis en kunde in huis omtrent zowel games als muziek.

LP winkel Rotterdam
LP winkel Rotterdam

Gebruikte platen en games

Naast dat je in onze LP winkel in Rotterdam terecht kunt voor de nieuwste platen, kun je ook bij ons terecht voor oudere en gebruikte platen. Wij hebben een zeer divers assortiment en misschien zit net die ene parel er tussen waar je al jaren naar op zoek bent. Vanzelfsprekend kun je die plaat tegen een scherpe prijs bij ons aanschaffen.

Dat geldt ook voor de games, want bij onze game winkel in Rotterdam kun je een brede collectie van used games vinden. Dit betreft zowel recente games als de wat oudere games. En als je naar een specifieke game op zoek bent, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag verder, ook als je wat advies wilt inwinnen.

Wil je van je platen of games af?

Dan kun je eveneens bij onze game shop terecht. Afhankelijk van de staat en de titel kunnen we jouw platen en games mogelijk overnemen. Dan ben jij er vanaf en kunnen wij onze collectie weer mooi aanvullen. Dit varieert wel een beetje per product, gezien de een meer waard is dan de ander.

Daar meer over weten? Neem contact op met onze LP winkel in Rotterdam, voor alles wat met platen en games te maken heeft. Wij staan in onze platen en games winkel te Rotterdam voor je klaar!

Menu