Dé platenwinkel in Rotterdam

Platen zijn vandaag de dag weer helemaal terug van weggeweest en met de toename in populariteit is het natuurlijk prettig als je een vast adres hebt. Atlantis Records & Games is hét adres voor jou, gezien wij als platenwinkel in Rotterdam een zeer uitgebreid assortiment hebben. Van oudere platen tot gloednieuwe en van populaire platen tot die verborgen parels. We hebben het allemaal.

In onze LP winkel in Rotterdam tref je een zeer groot assortiment aan van platen van werkelijk allerlei muzikanten. Hierdoor is er volop keuze voor de liefhebber en onze specialisten helpen je graag op weg. Maar ook als je op zoek bent naar iets bijzonders, kunnen we je ongetwijfeld op weg helpen in onze platenwinkel te Rotterdam.

Wekelijks een nieuwe voorraad

Met de forse hoeveelheid muziek die wekelijks wordt uitgebracht zorgen wij ervoor dat we alle nieuwe platen altijd in ons assortiment hebben. Ons assortiment wordt in onze platenwinkel in Rotterdam wekelijks verder uitgebreid met alle nieuwe releases, dus je kunt altijd voor de nieuwste platen bij ons terecht.

Maar ook als je naar iets op zoek bent wat niet zo gangbaar is onder de platen, dan kunnen we je ook goed helpen. In ons assortiment is enorm veel te vinden en anders kunnen wij altijd voor jou op een speurtocht gaan om die ene plaat te bemachtigen die je zo graag wilt. Voor alles met platen zijn wij dus jouw adres, kom langs en verken ons aanbod.

Platenwinkel Rotterdam
Platenwinkel Rotterdam

Ook voor jouw games

Atlantis Records & Games is echter niet uitsluitend een platenwinkel in Rotterdam, ook zijn wij jouw game shop. We hebben games en platen in onze winkel gecombineerd en ook onder de games is genoeg variatie aanwezig. We hebben de nieuwste games vanzelfsprekend beschikbaar, eventueel voor pre-order, maar ook voor oudere titels kan je bij ons binnenlopen.

Zo hebben we in onze game winkel te Rotterdam ook een afdeling met gebruikte games. Hier vind je diverse titels, zowel ouder als vrij nieuw die je tegen een scherp prijsje aan kunt schaffen. En daarmee komt het beste van twee werelden samen. Enerzijds verkopen we alle soorten games, anderzijds tref je een enorme variatie van platen in onze platenwinkel te Rotterdam aan.

Ons team staat voor je klaar

Met onze uitgebreide kennis in games en platen kunnen we je goed adviseren, maar ook helpen als je iets bijzonders zoekt. Dit geldt natuurlijk voor de platen, zoals al aangehaald, maar ook bij games kunnen we wat voor je betekenen. Zoek je een specifieke game? Wil je van je games af of heb je andere wensen? Wij staan voor je klaar.

Ons team van specialisten in de platen en game shop staan altijd voor je klaar en helpen je graag op weg. Je kunt altijd even contact met ons opnemen als je iets specifieks zoekt, maar ook voor advies of andere vragen. Atlantis Records & Games is jouw game shop en platenwinkel in Rotterdam. We verwelkomen je graag!

Menu